Professionele werkplaats

Munsterhuis heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Dit geldt niet alleen voor de auto’s in onze showrooms, maar zeker ook voor de verschillende werkplaatsen en bijbehorende werkplaatsmedewerkers. Een passend verkoopadvies is één ding, maar de service die volgt is minstens zo belangrijk. Kwaliteitsverbetering is bij ons dan ook een altijd voortdurend proces.

 

Kwaliteit in onderhoud

Wie kan uw auto beter onderhouden dan de officiële dealer van het merk dat u rijdt? We beschikken over gespecialiseerde teams die uw auto met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandelen. Natuurlijk zijn naast onze ‘eigen’ merken als Renault en Dacia ook alle andere merken van harte welkom in onze werkplaatsen!

 

Deskundige service bij storingen en mankementen

Heeft uw auto een storing of vertoont hij een mankement? Geen nood! Al onze werkplaatsen beschikken over de meest moderne apparatuur en gediplomeerde en ervaren servicemonteurs die uw auto snel en deskundig repareren. We doen er met ons team alles aan om uw auto zo snel mogelijk gereed te maken.

Wij regelen vervangend vervoer voor u

Duurt een reparatie langer dan gepland of is het belangrijk dat u mobiel blijft tijdens het onderhoud van uw auto? Wij regelen het voor u en voorzien u tijdens uw werkplaatsafspraak van een vervangende auto. Op die manier verliest u zelf geen kostbare werktijd!

 

Maak online een afspraak

Behalve telefonisch kunt u ook gemakkelijk online een afspraak maken voor het onderhoud van uw auto in één van onze werkplaatsen. Selecteer de door u gewenste werkplaats, waarbij u direct ziet voor welke merken u in deze werkplaats terecht kunt.

 

Neem gerust contact met ons op!

Momenteel kampen we met een internetstoring.
Daardoor zijn wij helaas niet bereikbaar via mail of telefoon.
We hopen u zo snel mogelijk weer te woord te kunnen staan.
De showroom is uiteraard wel geopend!