Uw complete schadeafhandeling goed geregeld

Hoe voorzichtig u ook bent met uw auto, een ongelukje kan iedereen overkomen. Dan is het prettig om te weten dat u bij ASN Enschede, een officieel BOVAG schadeherstelbedrijf, in goede handen bent. ASN Enschede heeft een grote schadewerkplaats waarin we voor al onze vestigingen alle mogelijke soorten autoschade vakkundig verhelpen. Het maakt daarbij niet uit welk merk auto u rijdt. En we regelen alles, ook met de verzekering. Wel zo makkelijk, want zo heeft u bij schade altijd slechts één aanspreekpunt.

 

Vergaande kwaliteit

We maken gebruik van de meest geavanceerde apparatuur waarmee we een onovertroffen kwaliteits- en efficiencygraad behalen. In onze ultramoderne spuitcabines werken we naast de conventionele lakbehandeling hoofdzakelijk met milieuvriendelijke watergedragen lakken. En ook voor het uniek maken van uw eigen auto door middel van car wrapping kunt u uitstekend bij ASN Enschede terecht. Daarbij kiest u voor een flexibele folie die de originele autolak beschermt en in alle kleuren en designs verkrijgbaar is. Bovendien is car wrapping vaak voordeliger dan het volledig opnieuw spuiten van uw auto.

Service

ASN Enschede staat garant voor vakkundig herstel van schade en geeft hierop maar liefst 4 jaar BOVAG Garantie. En ook bij schade blijft u bij Munsterhuis mobiel, want u ontvangt tijdens de schadeherstelduur gratis een vervangende auto. Dit zijn altijd jonge auto’s die niet ouder zijn dan 2 jaar.

Heeft uw auto schade en zoekt u naar specialisten voor het noodzakelijke schadeherstel?

Neem gerust contact met ons op!

Momenteel kampen we met een internetstoring.
Daardoor zijn wij helaas niet bereikbaar via mail of telefoon.
We hopen u zo snel mogelijk weer te woord te kunnen staan.
De showroom is uiteraard wel geopend!