a
M

Voorraad

Ben je op zoek naar een nieuwe of gebruikte auto? Dan ben je bij Munsterhuis aan het juiste adres. Wij hebben een ruim voorraad aan zowel nieuwe als gebruikte auto’s van diverse merken. Bekijk het complete aanbod op deze pagina of kom langs in één van onze showrooms! Staat jouw droomauto er niet tussen? Geen probleem. Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag bij de zoektocht naar jouw nieuwe auto!

Grote voorraad auto’s bij Munsterhuis

Munsterhuis is al meer dan 50 jaar actief binnen de autobranche. Met meerdere vestigingen beschikt Munsterhuis over een enorm voorraad aan auto’s. Met ongeveer 30 verschillende automerken heeft Munsterhuis voor iedereen een auto die bij uw wensen past. Zo bieden wij zowel nieuwe auto’s als occasions aan met de keuze uit hatchbacks, sedans, cabrio’s, SUV’s en elektrische auto’s en veel meer. Daarnaast biedt Munsterhuis ook een groot voorraad aan bedrijfswagens.

Meer dan 25 verschillende merken op voorraad

Met een enorme voorraad beschikt Munsterhuis meestal over meer dan 25 verschillende automerken. Hierbij een overzicht van populaire automerken waar Munsterhuis over beschikt: Renault, Dacia, Jaguar, Land Rover, Ferrari, Maserati, Porsche, BMW, Mercedes-Benz, Volkswagen en Audi.

Nieuwe auto’s uit voorraad

De aankoop van een nieuwe auto levert de laatste tijd erg vaak lange levertijden op en dit wilt u natuurlijk het liefst vermijden. Door een nieuwe auto uit voorraad aan te schaffen kunt u zo goed als direct gebruik maken van uw nieuwe auto. 

Weet wat u koopt

Bij aankoop van een auto uit onze voorraad krijgt u altijd de mogelijkheid om de auto proef te rijden. Hierdoor weet u precies wat voor auto u aanschaft. 

Hét autobedrijf van de regio

Munsterhuis is altijd bij u in de buurt. Met zes verschillende vestigingen is Munsterhuis binnen Overijssel altijd bij u in de buurt. Munsterhuis bevindt zich op de volgende vestigingen: