Over Munsterhuis

Munsterhuis is al meer dan 50 jaar actief in de autobranche. In 1962 startte Frans Munsterhuis senior op de boerderij van zijn vader een schadeherstelbedrijf in Saasveld, Enschede. Twee jaar later werd Autobedrijf Frans Munsterhuis officieel dealer van Renault. Al snel volgden vestigingen in Oldenzaal, Almelo en Enschede, evenals het dealerschap voor andere merken. In 1997 namen Frans en Jochen Munsterhuis de leiding van hun vader over.

 

Uitgegroeid tot hét autobedrijf van de regio

Door de jaren heen deden we enorm veel kennis en ervaring op en inmiddels zijn we uitgegroeid tot een volwassen autobedrijf met vestigingen op verschillende locaties in Twente. Met name door het bieden van kwaliteit, service en betrouwbaarheid zijn we groot geworden. Als gevestigde naam in de regio staat Munsterhuis bekend als een betrouwbaar en gemoedelijk bedrijf. Klanten voelen zich bij ons meer dan welkom en kunnen bij ons terecht voor vakkundige dienstverlening op het gebied van aanschaf, onderhoud, schadeherstel, verhuur, leasing en verzekeringen.

Goed is voor ons niet goed genoeg

Ons bedrijf is groot geworden door het bieden van kwaliteit, service en betrouwbaarheid. En we blijven ons verbeteren. Bij Munsterhuis denken we verder dan een passend verkoopadvies. De service die volgt is minstens zo belangrijk. Kwaliteitsverbetering is bij ons dan ook een continu proces. Al onze bedrijven voldoen aan hoge kwaliteitsnormen en zijn daarmee klaar voor de toekomst.

Bekijk online brochure

frans-en-jochen

Momenteel kampen we met een internetstoring.
Daardoor zijn wij helaas niet bereikbaar via mail of telefoon.
We hopen u zo snel mogelijk weer te woord te kunnen staan.
De showroom is uiteraard wel geopend!