Munsterhuis blijft voor u klaarstaan!

De coronapandemie houdt ons al enige tijd in zijn greep. Munsterhuis neemt de risico’s omtrent het coronavirus uiterst serieus en doet er alles aan om de gezondheid van zowel u als onze medewerkers te waarborgen. Ook nu, nadat de overheid de nieuwe regelementen bekend heeft gemaakt, blijft Munsterhuis voor u klaarstaan! Onze werkplaatsen blijven geopend, echter hebben wij helaas onze showrooms moeten sluiten. Toch zijn wij telefonisch & online goed bereikbaar! Heeft u vragen of wilt u graag een offerte ontvangen ? Neem dan contact met ons op.

Onze werkplaatsen blijven geopend

In onze werkplaatsen blijven onze vakkundige monteurs voor u klaarstaan, ook in deze bijzondere tijd. Wij doen er binnen Munsterhuis alles aan om uw bezoek zo veilig mogelijk te laten verlopen. Wij volgen doorlopend de berichtgeving van de overheid, het RIVM en indien nodig de adviezen van artsen of de GGD om een zo veilig mogelijke (werk)omgeving na te streven. Wilt u een afspraak maken in één van onze werkplaatsen? Neem dan contact op door:

  • – Eén van onze vestigingen te bellen
  • – Een afspraak te maken in onze afspraakplanner
  • – Ons een bericht te sturen in de chatbox rechtsonder

Plan een proefrit aan huis

Ben je op zoek naar een nieuwe auto óf één van onze occasions? Dan helpen wij je graag verder. We begrijpen als geen ander dat je, wanneer je een auto hebt gevonden die bij je past, deze graag wilt bekijken en proberen. Daarom bieden we nu ook proefritten aan huis aan! 

Hoe werkt het?

  1. 1. Maak een afspraak door contact op te nemen met de vestiging van uw keuze;
  2. 2. Voor elke proefrit wordt de auto naar keuze gedesinfecteerd en klaargezet zodat je zorgeloos op pad kunt;
  3. 3. Na afloop van de proefrit wordt de auto opnieuw gedesinfecteerd en zal één van onze verkoopmedewerkers verder met je in contact gaan.

Ook online staan we voor u klaar

We praten u graag even bij over de actuele mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Vanzelfsprekend kunnen we u in deze bijzondere tijd ook online kennis laten maken met onze modellen, zo is het uiteraard mogelijk om te genieten van een digitale kop koffie via Teams, Zoom, Skype of FaceTime.

Kortom; wij willen u, ook in coronatijd, graag kennis laten maken met onze modellen en maken u graag een scherp voorstel. Neem gerust contact met ons op!

Momenteel kampen we met een internetstoring.
Daardoor zijn wij helaas niet bereikbaar via mail of telefoon.
We hopen u zo snel mogelijk weer te woord te kunnen staan.
De showroom is uiteraard wel geopend!