U bevindt zich hier: Auto's » Over ons » Vacatures

Vacatures

Sales Representative 20-24 uren m/v (vestiging Hengelo)

Functie
Voor het uitbouwen van de salesactiviteiten van de leasemaatschappij zoeken wij een gedreven en daadkrachtige ‘sales representative’. Je weet als geen ander vanuit jouw persoonlijke aanpak de verkoop te stimuleren met het leggen van de juiste contacten met potentiële klanten. Zo ben je continue op zoek naar nieuwe kansen, weet je op briljante wijze afspraken te maken, maar ben je vooral in staat om op energieke en daadkrachtige wijze nieuwe acquisities te realiseren. Je hebt daarbij een scherp oog voor signalen in de markt, denkt actief mee bij het opzetten van promotionele activiteiten en coördineert ook de acties die daar bij horen.

Je weet als geen ander de organisatie en haar ‘automotive’ producten en diensten op voortreffelijke wijze te ‘etaleren’ in de contacten met relaties. Je beweegt je makkelijk in de regio, organiseert afspraken en je volgt, samen met jouw collega’s (senior accountmanagers), vragen snel en adequaat op. Kortom, een hele leuke nieuwe functie voor een gedreven en doortastende ‘acquisiteur’.

Functie-eisen
Wij zoeken een energiek, ondernemend talent met een hoge gunfactor. Iemand die op enthousiaste en slimme wijze ervoor gaat zorgen dat omzet en rendement van de organisatie de komende jaren stevig gaat groeien. Vooral ook iemand die het lef heeft om in zichzelf te investeren en geloof heeft in zijn of haar eigen kunnen. Heb je een goede opleiding gevolgd (wij denken minimaal aan een MBO opleiding) en heb je ervaring in acquisitie en een scherp oog voor de wensen die bij klanten spelen en durf je deze uitdaging aan? Dan willen wij graag met je in gesprek.

Inlichtingen
Neem voor meer informatie contact op met Hans Dirksen van de PeopleCompany. Tel.0546 - 515994

Sollicitatie
Sollicitatieprocedure verloopt via de PeopleCompany. Via deze link kun je rechtstreeks solliciteren.

Sluitdatum
14-04-2014

 Volg ons op Twitter en Facebook

Realisatie: Adwise Internetmarketing