U bevindt zich hier: Auto's » Over ons » Vacatures

Vacatures

Junior Autoverkoper Renault & Dacia – RIJSSEN

Functie:
In deze startfunctie ben je verantwoordelijk voor de verkoop van de automerken Renault en Dacia. Je weet op een prettige en klantgerichte wijze met showroombezoekers om te gaan. Je weet bestaande en potentiële nieuwe klanten op een juiste manier te adviseren als het gaat om de vele modellen, opties en accessoires van de Renault & Dacia auto’s. Je demonstreert aan de hand van de aanwezige showroommodellen de vele mogelijkheden die de modellen bieden of je zoekt verder mogelijkheden van de modellen uit via de fabrikanten of importeurs. Dit alles met als doel klanten te werven en aan je te binden. Belangrijk is dat je probeert de wensen van de klanten te vertalen die leiden tot goede aankopen waar klanten om vragen. Verder ga je een bijdrage leveren aan commerciële acties die samen met jouw collega’s worden georganiseerd. Zo ben je in staat zelf leads te creëren en relaties aan te boren. Tot slot vind je het een uitdaging om klantcontacten om te zetten in actieve koopovereenkomsten die jij verder zelfstandig gaat uitwerken, van offerte tot en met aflevering. Kortom, een uitdagende verkoopfunctie voor een startende autoverkoper.

Functie eisen
Je bent een junior autoverkoper die het in zich heeft duurzame relaties te creëren en vast te houden. Verder kun je goed met de aanwezige CRM automatiseringssystemen werken waarbij je alle leads verwerkt en opvolgt. Je beschikt minimaal over een commerciële MBO opleiding met affiniteit tot de automotive. Vanzelfsprekend heb je een hoog kwaliteitsbesef. Je hebt enige verkoopervaring opgedaan in een bijbaan of als stagiair. Je kunt goed in teamverband werken, bent bereid om alle voorkomende werkzaamheden op de verkoopafdeling te verrichten en je woont in de omgeving van Twente.

- Je kunt goed luisteren naar de wensen van klanten
- Zeer klantvriendelijk
- Ambassadeur voor Munsterhuis & Renault & Dacia
- Je wilt altijd de beste adviezen geven
- Goede teamplayer
- Flexibel inzetbaar over alle vestigingen
- 42,50 uur per week
- Zaterdags werken is vanzelfsprekend

Aanbod:
Munsterhuis biedt uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden

Solliciteren?

De afhandeling van deze vacature wordt verzorgd door The People Company.
Reacties die rechtstreeks worden gestuurd worden doorgestuurd naar The People Company ter beoordeling en afwikkeling.
Uw C.V. en motivatie kunt u per e-mail versturen of u kunt reageren via de site van The People Company

Acquisitie op deze vacature / personeelsadvertentie door commerciële bureaus wordt niet geapprecieerdVolg ons op Twitter en Facebook

Realisatie: Adwise Internetmarketing