U bevindt zich hier: Auto's » Over ons » Vacatures

Vacatures

Wij zijn voor Munsterhuis Sportscars in Hengelo per direct op zoek naar een enthousiaste en gedreven:

Aftersalesmanager Ferrari & Maserati (M/V)


Functie:

U bent verantwoordelijk voor een proactieve aansturing en coaching van een team van 5 monteurs en 2 parts managers bij de aftersales van Munsterhuis Sportcars, waaronder de werkplaats en het magazijn. U zorgt samen met uw medewerkers ervoor dat de werkplaats, waaronder de bezetting en onderdelenverkoop optimaal rendeert. Zo moet u denken aan korte doorlooptijden van werkplaatsbezoeken, sturen op performancecijfers, begeleiden van claimprocedures en het in werking stellen van werkplaatsacties. Ook kunt u budgetten, actieplannen en prognoses opstellen en weet u deze op correcte wijze te implementeren en op te volgen met uw team. U kunt op uitstekende wijze met uw klanten afstemmen als het gaat over de verkoop van werkzaamheden, parts en accessoires. Verder bent u verantwoordelijk als het gaat om de communicatie en afstemming met de fabrieken in Italië. U weet met hen een optimale relatie op te bouwen als het gaat om alle after sales activiteiten van de merken Ferrari en Maserati. Kortom, een uitdagende, zelfstandige en veeleisende baan waarbij u rechtstreeks rapporteert aan de general manager en functioneel rapporteert aan de after sales manager van de Munsterhuis Groep.

Functie-eisen:

Wij zoeken een ervaren after sales manager die beschikt over een goede technische inhoud, maar vooral ook op uitmuntende wijze met klanten kan communiceren als het gaat om auto’s die klanten in onderhoud hebben gebracht bij Sportcars. U weet ook als geen ander de huidige klanten te binden, maar u moet ook in staat zijn om nieuwe klanten te werven. U heeft een proactieve houding als het gaat om relatieonderhoud, waaronder het nabellen en contacten van klanten. U zorgt ervoor dat u in staat bent een klantafspraak tot in de puntjes te regelen (van aanname tot aflevering) waarbij u altijd gaat voor de hoogst mogelijke klanttevredenheid. Uw eerlijke, open en transparante aanpak in combinatie met uw passie voor de genoemde merken zorgt ervoor dat u succesvol wordt in deze functie. Vanzelfsprekend gedraagt u zich als natuurlijke ‘aanvoerder’ en zorgt ervoor dat u samen met uw team klant- en merkbeleving tot in de puntjes weet te overtreffen. HBO opleiding, representatief en goede aantoonbare commerciële vaardigheden zijn een must. Datzelfde geldt voor de beheersing van de Engelse (voertaal met fabriek) en Duitse taal. Uw werkweek bedraagt 45 uur per week, waarbij ook de zaterdag op termijn noodzakelijk is, alsmede avonden, zon- en feestdagen. Tot slot heeft u kennis van systemen, bijvoorkeur ervaring met DMS Autoline (inclusief elektronische planning) maar ook kunt u probleemloos werken met reguliere softwareprogramma’s.
Aanbod

Munsterhuis Sportscars biedt uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden in een professionele en collegiale werkomgeving.

Sollicitatie:
De afhandeling van deze vacature wordt verzorgd door The People Company. Reacties die rechtstreeks worden gestuurd aan ons worden doorgestuurd naar The People Company ter beoordeling en afwikkeling.
Als u denkt geschikt te zijn, dan kunt u bellen met Hans Dirksen, 0627011912 of 0548-515994.
Wilt u online sollciteren klik dan op deze link.

Acquisitie op deze vacature / personeelsadvertentie door commerciële bureaus wordt niet geapprecieerd
Volg ons op Twitter en Facebook

Realisatie: Adwise Internetmarketing